top of page

Help mee

Er is altijd een manier die bij jou past

Stichting Byounique is actief op zoek naar mensen, scholen en bedrijven die ons willen helpen om ons belangrijke werk in Malawi voort te zetten en graag ook uit te breiden naar andere landen waar ons programma hard nodig is. Jij kunt ons helpen op een manier die het beste bij jou past: doneer, doe een actie voor Byounique, wordt vrijwilliger of nodig ons uit op jouw school of bedrijf voor een boeiende presentatie. Meer weten: neem dan contact met ons op: byouniquenederland@gmail.com

Wordt donateur!

Wordt donateur!

Iedere donatie betekent dat we nog meer kinderen kunnen helpen om een goede toekomst op te bouwen. Doneren kan eenmalig, met een vast bedrag per maand of via nalatenschap. Lees meer op: doneer

Wordt vrijwilliger!

Wordt vrijwilliger!

Als vrijwilliger kun je o.a. helpen met fondsen werven, presentaties geven of met praktische en administratieve taken. Je kunt ook een ludieke actie organiseren voor Byounique!

Scholen

Scholen

Wij komen graag naar jouw school om een boeiende presentatie te geven. En we organiseren ook graag samen een mooie actie op jouw school!

Bedrijven als kernpartners

Bedrijven als kernpartners

Byounique kan voor u een interessante partner zijn in maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij zijn innovatief, integer en professioneel en kunnen onze passie voor ons werk in Malawi boeiend delen met uw medewerkers. Natuurlijk zijn wij ook altijd blij met een vaste of eenmalige donatie!

Onze sponsors

bottom of page