Help mee

Er is altijd een manier die bij jou past

Stichting Byounique is actief op zoek naar mensen, scholen en bedrijven die ons willen helpen om ons belangrijke werk in Malawi voort te zetten en graag ook uit te breiden naar andere landen waar ons programma hard nodig is. Jij kunt ons helpen op een manier die het beste bij jou past: doneer, doe een actie voor Byounique, wordt vrijwilliger of nodig ons uit op jouw school of bedrijf voor een boeiende presentatie. Meer weten: neem dan contact met ons op: byouniquenederland@gmail.com

Wordt donateur!

Wordt donateur!

Iedere donatie betekent dat we nog meer kinderen kunnen helpen om een goede toekomst op te bouwen. Doneren kan eenmalig, met een vast bedrag per maand of via nalatenschap. Lees meer op: doneer

Wordt vrijwilliger!

Wordt vrijwilliger!

Als vrijwilliger kun je o.a. helpen met fondsen werven, presentaties geven of met praktische en administratieve taken. Je kunt ook een ludieke actie organiseren voor Byounique!

Scholen

Scholen

Wij komen graag naar jouw school om een boeiende presentatie te geven. En we organiseren ook graag samen een mooie actie op jouw school!

Bedrijven als kernpartners

Bedrijven als kernpartners

Byounique kan voor u een interessante partner zijn in maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij zijn innovatief, integer en professioneel en kunnen onze passie voor ons werk in Malawi boeiend delen met uw medewerkers. Natuurlijk zijn wij ook altijd blij met een vaste of eenmalige donatie!

1/4

Onze sponsors

Dirk Bos Fonds
De Johanna Donk-Grote Stichting
Stichting Molenaars Kinderfonds
Mundo Crastino Meliori
Emmaus Bilthoven
Stichting KOOK
Marthe van Rijswijck Foundation
Hofsteestichting
Stichting Protestants Steunfonds
Show More

Verdrag voor de Rechten van het Kind

Ieder kind dat verdacht, vervolgd of veroordeeld wordt voor een strafbaar feit heeft recht op een pedagogische behandeling die geen afbreuk doet aan de eigenwaarde en de menselijke waardigheid van het kind, die rekening houdt met de leeftijd van het kind en die de herintegratie en de opbouwende rol van het kind in de samenleving bevordert.

Ieder kind heeft recht op een eerlijk proces en op juridische bijstand.

De overheid houdt kinderen zoveel mogelijk buiten strafrechtelijke procedures.

 

In Malawi is dit verre van de realiteit. Hierdoor zitten duizenden kinderen in ellende gevangen in politiecellen en gevangenissen.

 

Wij steunen hen, want ieder kind verdient een 2e kans

Stichting Byounique

Bankgegevens: 

NL07 RABO 0168451972

KvK: 53384377