top of page
Ulumba - 1.jpg

Help mee

WORD DONATEUR

  1. Steun ons met een vaste donatie

  2. Doneer eenmalig

  3. Doe een ludieke actie en doneer de opbrengst aan Byounique

  4. Steun ons via uw nalatenschap

Steun ons met een vaste of eenmalige donatie

Vaste donateurs zijn erg belangrijk voor het werk van Byounique. Uw vaste bijdrage garandeert dat wij per maand op een stabiel inkomen kunnen rekenen. Daarmee levert u een belangrijke bijdrage aan de continuïteit van onze projecten in Malawi. Maar natuurlijk zijn wij ook zeer blij met uw eenmalige gift. Ook die helpt ons om nog meer kinderen een goede toekomst te bieden.

U kunt uw donatie per bank overmaken:

Stichting Byounique

Rabobank Amsterdam

NL07 RABO 0168451972

Of doneer direct

Stichting Byounique heeft een webpagina op PIF World. Via deze site kunt u direct een donatie aan Stichting Byounique doen. Via onderstaande link komt u rechtsteeks op de PIF World Stichting Byounique pagina:

Namens ons allemaal bij Stichting Byounique bedanken wij je enorm voor deze donatie. Jouw bijdrage maakt echt een verschil voor onze kansarme kinderen en jongeren in Malawi!

  

Doneren met belastingvoordeel

Voor jou kan het financieel interessant zijn om ons structureel te steunen, je kunt daar behoorlijk belastingvoordeel mee behalen. Vanwege onze ANBI-verklaring zijn donaties fiscaal aftrekbaar, vanaf een bepaalde drempel. Als je de giften vastlegt in een notariële akte, mag je jouw donatie volledig aftrekken voor de inkomstenbelasting. 

Ook als je minstens 5 jaar een vast bedrag per jaar schenkt en dit vastlegt in een schenkingsovereenkomst, kun je een deel van je donatie terugkrijgen van de belasting. Als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) is Stichting Byounique vrijgesteld van schenkingsrecht en betalen wij geen belasting over het bedrag dat je ons geeft.

 

 

 

Rekenvoorbeeld

De hoogte van de belastingteruggave bij een periodieke schenking is afhankelijk van uw inkomen en leeftijd. Berekenen uw voordeel zelf met de 

Jaarinkomen:           €39.000

Belastingschijf:         42%

Jaarlijkse donatie:     €100

Belastingvoordeel:    €42

U doneert               Stichting Byounique ontvangt                U betaalt netto

€100                    €100                                              €58 

Download schenkingsovereenkomst

Doneer de opbrengst van jouw ludieke actie aan Byounique

Wil je Byounique graag eenmalig helpen, veel plezier hebben en zeker weten dat de opbrengst van jouw actie goed besteed wordt: organiseer dan een speciale actie voor Byounique! Er zijn heel veel creatieve manieren om geld in te zamelen voor Byounique: organiseer een activiteit of vraag gewoon voor je verjaardag of slagen donaties voor Byounique. Byounique heeft een pagina op PIF World waar jij je actie kunt plaatsen en mensen kunt uitnodigen om mee te doen. En natuurlijk helpen wij je graag om een geweldige actie te organiseren. Neem gerust contact met ons op.

Neem Byounique op in uw testament

Wist u dat u naast personen ook goede doelen op kunt nemen in uw testament? Omdat Stichting Byounique een ANBI-instelling is kunt u belastingvrij geld nalaten aan Byounique. 

Bij het opstellen van het testament door een notaris kiest u ervoor of u Byounique een vast bedrag of bepaald goed (legaat) of een percentage (erfstelling) van uw vermogen wilt nalaten.

U kunt voor meer informatie vinden via www.belastingdienst.nl of www.notea.nl. Voor persoonlijk advies kunt u natuurlijk ook altijd contact met Byounique opnemen.  

Heeft u nog vragen of wilt graag meer informatie: u kunt altijd contact opnemen:

Stichting Byounique

bottom of page